Personvernregler

Personvernregler

Vi respekterer personvernet ditt og behandler bare personopplysningene dine for det formålet du har gitt dem, og i samsvar med personvernloven og telekommunikasjonsloven.

Popcards.nl er en nettbutikk og handelsnavn for I hovedrollen Partner BV.

Korrespondanse:
Popcards.nl / Starring Partner BV
Rosariumlaan 1
3972 GE Driebergen
Utrecht, Nederland
(ingen besøksadresse)

Telefon: +31610182033

Post: info@popcards.nl

Medvirkende Partner BV: Handelskammer 28062012 / VAT NL8022.78.814.B01.
Bankkonto: Iban NL26 INGB 0656 9487 36 / Bic INGBNL2A.

Epostadresse
1. I forbindelse med en inngått avtale kan vi gi deg tilbud om lignende produkter og tjenester, forutsatt at du ikke motsatte deg det da du inngikk avtalen. Muligheten til å gjøre innsigelse er oppgitt på tidspunktet for opplysningene dine. I tillegg vil du i hver kommunikasjon bli tilbudt muligheten til å motsette deg under samme betingelser for videre bruk av e-postadressen din.
2. Når du samler inn e-postadressen din av andre årsaker enn i forbindelse med en inngått avtale, vil den ikke brukes til å overføre uønsket kommunikasjon hvis du ikke har gitt ditt samtykke.

Postadresse
3. Vi bruker bare postadressen din til å sende informasjon du har bedt om.

telefonnummer
4. Vi bruker ikke telefonnummeret ditt til kommersielle formål.

Andre personopplysninger
5. Vi behandler bare andre personlige data (ved hjelp av informasjonskapsler, leseutstyr eller annet) hvis:
databehandlingen er nødvendig for:
- gjennomføring av en avtale inngått med deg;
- riktig oppfyllelse av en offentligrettslig oppgave;
- å fremme vår legitime interesse (med mindre din interesse eller grunnleggende rettigheter og friheter er forrang over denne interessen),
b. du har gitt samtykke til behandlingen når du samler den inn.
6. Vi lagrer ikke dataene dine lenger enn det som er nødvendig for behandlingen av formålene de ble samlet inn for.

Spesielle personopplysninger
7. Informasjonen som samles inn brukes bare internt og videreformidles ikke til andre organisasjoner.

Overføring og mottak av datasikkerhet
8. Vi har implementert de nødvendige sikkerhetstiltakene for å forhindre tap, misbruk eller endring av informasjon vi mottar på nettstedet vårt.

Sikkerhetslagring av data
9. Vi lagrer så lite data som mulig fra våre kunder og sørger for at ingen spesielt sensitive personopplysninger lagres i databasen vår, med mindre det ikke er noe annet alternativ.

Få tilgang til dataene dine
10. På forespørsel vil vi informere besøkende på nettstedet vårt om personopplysningene som behandles om dem. Eventuelle feil data kan rettes, suppleres eller slettes. Hvis du ønsker å få tilgang til denne informasjonen eller forbedre din personlige informasjon, kan du kontakte oss.

Overvåk besøkendes atferd
11. Vi bruker forskjellige teknikker for å analysere brukeratferd og dermed forbedre brukeropplevelsen. Informasjonen vi, via bl.a.. informasjonskapsler, består registreringen blant annet av de besøkte sidene, surfeatferd og klikkatferd. Vi holder denne informasjonen anonymt og den er ikke knyttet til annen personlig informasjon.

Sikkerhet måler personopplysninger
12. Vi har tatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger. Dette beskytter dine personlige data mot uautorisert eller ulovlig behandling og mot utilsiktet tap, ødeleggelse eller skade.

Rett til inspeksjon, endring, fjerning og klager
13. Gjennom vår kundeservice info@popcards.nl du kan sende inn en forespørsel om å se, motta, endre eller slette dine personlige data.
14. Hvis du har noen klager på måten vi behandler dine personopplysninger på eller håndterer dine forespørsler, kan du kontakte oss personvernansvarlig gjennom info@popcards.nl. Hvis dette ikke fører til en løsning, kan du selvfølgelig alltid utøve din rett til å sende inn en klage til den nederlandske personvernmyndigheten (Autoriteit Persoonsgegevens) (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl) eller anke til kompetent domstol.
15. Eventuelle andre spørsmål eller bekymringer angående denne personvernerklæringen kan rettes til vår kundeservice via info@popcards.nl.

Endringer
Denne personvernerklæringen kan endres. Endringene vil bli kunngjort via nettstedet. Vi anbefaler deg å regelmessig lese personvernreglene.

Personvern og informasjonskapsler

En informasjonskapsel. Hva er det?
Vi bruker såkalte cookies på dette nettstedet. En slik informasjonskapsel er en liten fil som sendes med hver side på dette nettstedet og lagres på harddisken til datamaskinen din av nettleseren som brukes. Denne lagrede informasjonen blir sendt til serverne våre på et senere besøk.

Bruk av øktcookies
Ved hjelp av en økt-informasjonskapsel kan vi se hvilke deler av nettstedet du har sett på under dette besøket. Dette gjør at vi kan tilpasse tjenesten vår så mye som mulig til de besøkende som surfer. Disse informasjonskapslene slettes automatisk når du lukker nettleseren din.

Slå på eller av?
For å aktivere og deaktivere informasjonskapsler og slette dem, finner du mer informasjon i instruksjonene og / eller ved å bruke hjelpefunksjonen i nettleseren din.

Vet du mer?
Du finner mer informasjon om informasjonskapsler på følgende nettsteder:
Cookierecht.nl
Forbrukerforening: "Hva er informasjonskapsler?
Forbrukerforening: "Hva er informasjonskapsler til?
Forbrukerforening: "Slett informasjonskapsler
Forbrukerforening: "Deaktiver informasjonskapsler

0
Handlekurv