fbpx

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Vi respekterar din integritet och behandlar endast dina personuppgifter för det ändamål för vilket du har tillhandahållit dem och i enlighet med personuppgiftslagen och telekommunikationslagen.

Popcards.nl är en webbshop och handelsnamn för I huvudrollen Partner BV.

Korrespondensadress:
Popcards.nl / Starring Partner BV
Rosariumlaan 1
3972 GE Driebergen
Utrecht, Nederländerna
(ingen besöksadress)

Telefon: +31610182033

Post: info@popcards.nl

I huvudrollen Partner BV: Handelskammaren 28062012 / moms NL8022.78.814.B01.
Bankkonto: Iban NL26 INGB 0656 9487 36 / Bic INGBNL2A.

E-postadress
1. Inom ramen för ett ingått avtal kan vi erbjuda dig erbjudanden om liknande produkter och tjänster, förutsatt att du inte gjorde invändningar när du ingick avtalet. Alternativet att göra en invändning anges vid tidpunkten för tillhandahållande av dina uppgifter. Dessutom kommer du i varje kommunikation att erbjudas möjlighet att under samma förhållanden invända mot vidare användning av din e-postadress.
2. När du samlar in din e-postadress av andra skäl än inom ramen för ett ingått avtal kommer den inte att användas för att överföra oönskad kommunikation om du inte har gett ditt samtycke.

Postadress
3. Vi använder endast din postadress för att skicka information som du har begärt.

telefonnummer
4. Vi använder inte ditt telefonnummer för kommersiella ändamål.

Övriga personuppgifter
5. Vi behandlar endast andra personuppgifter (med hjälp av cookies, läsande kringutrustning eller annat) om:
databehandlingen är nödvändig för:
- genomförandet av ett avtal som ingåtts med dig;
- korrekt genomförande av en offentligrättslig uppgift,
- främjande av vårt legitima intresse (såvida inte ditt intresse eller dina grundläggande rättigheter och friheter överträffar detta intresse),
b. du har samtyckt till behandlingen när du samlar in den.
6. Vi lagrar inte dina uppgifter längre än vad som är nödvändigt för behandlingen av de syften för vilka de samlades in.

Särskilda personuppgifter
7. Den insamlade informationen används endast internt och vidarebefordras inte till andra organisationer.

Överföra och ta emot datasäkerhet
8. Vi har genomfört nödvändiga säkerhetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller ändring av information vi får på vår webbplats.

Säkerhetslagring av data
9. Vi lagrar så lite data som möjligt från våra kunder och ser till att inga särskilt känsliga personuppgifter lagras i vår databas, såvida det inte finns något annat alternativ.

Få åtkomst till dina data
10. På begäran kommer vi att informera besökare på vår webbplats om de personuppgifter som behandlas om dem. Eventuella felaktiga uppgifter kan korrigeras, kompletteras eller raderas. Kontakta oss om du vill komma åt denna information eller förbättra din personliga information.

Övervaka besökarnas beteende
11. Vi använder olika tekniker för att analysera användarnas beteende och därmed förbättra användarupplevelsen. Informationen vi via ao. småkakor, består registreringen bland annat av de besökta sidorna, surfbeteendet och klickbeteendet. Vi behåller denna information anonymt och den är inte kopplad till annan personlig information.

Säkerhetsåtgärder personuppgifter
12. Vi har vidtagit lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter. Detta skyddar dina personuppgifter mot obehörig eller olaglig behandling och mot oavsiktlig förlust, förstörelse eller skada.

Rätt till inspektion, ändring, borttagning och klagomål
13. Genom vår kundtjänst info@popcards.nl Du kan skicka en begäran om att visa, ta emot, ändra eller ta bort dina personuppgifter.
14. Om du har några klagomål om hur vi behandlar dina personuppgifter eller hanterar dina förfrågningar, vänligen kontakta oss dataskyddsombud genom info@popcards.nl. Om detta inte leder till en lösning kan du naturligtvis alltid utöva din rätt att lämna in ett klagomål till den nederländska dataskyddsmyndigheten (Autoriteit Persoonsgegevens) (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl) eller överklaga till behörig domstol.
15. Alla andra frågor eller funderingar kring denna sekretesspolicy kan riktas till vår kundtjänst via info@popcards.nl.

Tillägg
Denna integritetspolicy kan komma att ändras. Ändringarna kommer att meddelas via webbplatsen. Vi rekommenderar att du regelbundet läser igenom integritetspolicyn.

Sekretess och cookies

En kaka. Vad är det där?
Vi använder så kallade cookies på denna webbplats. En sådan cookie är en liten fil som skickas med varje sida på denna webbplats och lagras på hårddisken på din dator av den använda webbläsaren. Denna lagrade information skickas till våra servrar vid ett senare besök.

Användning av sessionscookies
Med hjälp av en sessionskaka kan vi se vilka delar av webbplatsen du har sett under detta besök. Detta gör att vi kan anpassa vår tjänst så mycket som möjligt till våra besökares surfbeteende. Dessa cookies raderas automatiskt när du stänger din webbläsare.

Slå på eller av?
För att aktivera och inaktivera cookies och ta bort dem hittar du mer information i instruktionerna och / eller med hjälp av din webbläsares hjälpfunktion.

Vet du mer?
Du hittar mer information om cookies på följande webbplatser:
Cookierecht.nl
Konsumentföreningen: "Vad är cookies?
Konsumentföreningen: "Vad är cookies för?
Konsumentföreningen: "Ta bort kakor
Konsumentföreningen: "Inaktivera kakor

0
Varukorg